انواع مختلف دیوارپوش

انواع مختلف دیوارپوش

دیوارهای خانه تاثیر به سزایی در زیبایی خانه دارند. استفاده از دیوارپوش می‌تواند جلوه‌ی خاصی به محیط ببخشد. امروزه با توجه به تنوع دیوارپوش‌ها می‌توان با توجه به هر سلیقه‌ای، مناسب‌ترین نوع را انتخاب کرد. با توجه به قیمت‌های سرسام آور در رابطه با بازسازی دیوارهای خانه، بهترین و به صرفه ترین راه استفاده از دیوارپوش است. همچنین سرعت بالای نصب آن‌ها از دیگر دلایل محبوبیت این محصول است. با ما همراه باشید تا با این محصول بیشتر آشنا شوید.

Wall Plugs Termeh 2 1024x576 - انواع مختلف دیوارپوش

دیوارپوش چرمی

دیوارپوش های چرمی نسل جدیدی از مدل‌های لوکس دیوارپوش‌هاست. این نوع از دیوارپوش عایق مناسبی برای صدا و حرارت است. در تنوع بسیار بالا و به صورت رولی، پنلی و تایل تولید می‌شود. دیوارپوش‌های چرمی به شکل توپر، نرم و سه‌بعدی هستند که جلوه‌ی خاصی به دیوارها می‌دهند. از دیوارپوش‌های چرمی بیشتر در مجتمع‌های تجاری، مسکونی، اداری، مهدکودک‌ها و هتل‌ها استفاده می‌شود. همچنین می‌توان از این مدل برای تزیین قسمتی کوچک از خانه، کمک گرفت. برای مثال دیوار شومینه، بالای تخت خواب، دیوار پشت تلویزیون و … . نصب دیوارپوش‌های چرمی به دو روش انجام می‌شود. در روش اول هم روی سطح مورد نظر و هم پشت دیوارپوش را چسب صنعتی می‌زنیم. ابتدا صبر می‌کنیم تا چسب کمی خشک شود و بعد با اطمینان از درست قرارگرفتن آن، دیوارپوش چرمی را روی دیوار قرار می‌دهیم و با فشار آن را کاملا به دیوار می‌چسبانیم. در روش دوم چسب صنعتی جایگاهی ندارد. برخی از دیوارپوش‌ها دارای چسبی تعبیه شده در پشتشان هستند که به راحتی با کندن ورق محافظ آن، می‌توان دیوارپوش را به دیوار چسباند.

Wall Plugs Termeh 3 1024x576 - انواع مختلف دیوارپوش

دیوارپوش چوبی

اگر دوست دارید فضای منزل خود را گرم و صمیمی کنید، دیوارپوش چوبی بهترین گزینه است. از این مدل دیوارپوش‌ها برای تزئین بخشی خالی از خانه، بالای شومینه، گلخانه، بالای تخت خواب و … استفاده می‌شود. این نوع از دیوارپوش‌ها تخته‌های پهن یا باریک چوب هستند که در رنگ‌های متفاوت تولید می‌شوند. با وجود مقاومت بالایی که دارند بهتر است برای طولانی مدت از روکش‌های مختلف برای آن‌ها استفاده شود. به علت گران بودن چوب و به منظور حفظ محیط زیست، جنس دیوارپوش‌ چوبی می‌تواند علاوه بر چوب طبیعی، چوب‌ مصنوعی مانند ام دی اف نیز باشد. دیوارپوش‌های چوبی به صورت افقی و عمودی نصب می‌شوند. برای نصب این مدل از دیوارپوش‌ها نیز دو روش وجود دارد. در روش اول، ابتدا باید محل نصب را ارزیابی کرد. در صورت وجود داشتن فرورفتگی و یا برجستگی، باید محل را تعمیر کرد. سپس به منظور درست قرارگرفتن دیوارپوش‌ها روی دیوار، قطعات چهار تراشی از جنس چوب‌های ام دی اف و نئوپان روی دیوار نصب می‌کنیم. این قطعات چوب باید به صورت موازی و در فاصله‌ای معین و منظم از همدیگر باشند. در آخر شروع به نصب قطعات دیوارپوش می‌کنیم. در روش دوم، دیوارپوش‌های چوبی بدون نیاز به مراحل روش قبل، مستقیم بر روی دیوار نصب می‌شوند.

Wall Plugs Termeh 4 1024x576 - انواع مختلف دیوارپوش

دیوارپوش‌های سه بعدی

اگر از طرح‌ها و مدل‌های تکراری دیوارپوش خسته شده‌اید، این مطلب را از دست ندهید. دیوارپوش‌های سه بعدی یکی از پر طرفدارترین نمونه‌‌های دیوارپوش هستند که به راحتی می‌توان با استفاده از آن‌ها دیوارهای خسته‌کننده خانه را جلوه‌ای تازه بخشید. استفاده از این مدل دیوارپوش زیبایی بی نظیری به دکوراسیون خانه شما می‌بخشد. دیوارپوش‌های سه بعدی ضد آب، ضد حریق و عایق رطوبت و دما هستند. وزن سبک آن‌‌ها این امکان را فراهم می‌کند که به آسانی بر روی دیوار قرار گیرند. این نوع دیوارپوش‌ در انواع نمدی، پی وی سی، سلولوزی، ام دی اف، بتنی، بست وال و فایبرگلاس در بازار موجود است. تاثیر یک نورپردازی بی نقص بر روی دیوارپوش‌های سه بعدی بسیار زیاد است و زیبایی آن را دو چندان می‌کند. این نوع دیوارپوش را می‌توان در محیط‌هایی مانند رستوران، سالن‌های ورزشی، تالارهای عروسی، نمایشگاه‌‌ها، فست فودها، بوتیک‌ها، گالری‌های هنری و … استفاده کرد. برای نصب دیوارپوش‌های سه بعدی ابتدا باید سینی زیرکار پانل‌ها را با استفاده از پیچ و رول پلاک نصب کنید. در مرحله‌ی بعد، از زیرسازی درست محیط اطمینان حاصل می‌کنید تا در حین نصب دیوارپوش مشکلی پیش نیاید. اگر تمایل به نورپردازی داشته باشید، باید در این مرحله سیم کشی مربوط به آن را انجام و پانل دیوارپوش سه بعدی را در جای خود قرار دهید.

Wall Plugs Termeh 5 1024x576 - انواع مختلف دیوارپوش

دیوارپوش کاغذی

تقریبا همه‌ی ما با دیوارپوش‌های کاغذی آشنایی داریم. این نوع دیوارپوش را عموما با نام کاغذ دیواری می‌شناسیم که از نظر هزینه نسبت به سایر دیوارپوش‌ها مقرون به صرفه تر است. دیوارپوش‌های کاغذی را می‌توان برای اکثر مکان‌ها مانند ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری، هتل‌ها و … استفاده کرد. برای نصب دیوارپوش کاغذی، ابتدا سطح دیوار را صاف و صیقلی می‌کنیم و روی آن را با یک لایه چسب می‌پوشانیم. سپس دیوارپوش‌ها را کمی بیشتر از ارتفاع دیوار برش می‌دهیم و لایه زیرین را با چسب می‌پوشانیم و از گوشه دیوار شروع به چسباندن آن‌ها می‌کنیم. در پایان می‌توان با استفاده از یک اسفنج تمیز و نم‌دار چسب‌های بین درزهای دیوارپوش را تمیز کرد.

Wall Plugs Termeh 6 1024x576 - انواع مختلف دیوارپوش

دیوارپوش‌های سنگی

احتمالا در محیط ‌های متفاوت، کاربردهای مختلف دیوارپوش‌ سنگی را دیده‌اید. دیوارپوش‌های سنگی بر روی دیوارهای مختلف مانند سرامیکی، سیمانی، گچی و … نصب می‌شوند و در انواع سنگ طبیعی و مصنوعی در بازار وجود دارند. از ویژگی‌های مثبت آن‌ها، مقاومت بالا در برابر ضربه و خراشیدگی‌ست. از این مدل بیشتر برای پشت تلویزیون، شومینه، بخش‌هایی از دیوار نشیمن و سرویس بهداشتی استفاده می‌شود. برای نصب دیوارپوش‌های سنگی از چسب سیمان استفاده می‌شود. ابتدا چسب سیمان را با استفاده از ماله به قسمت کوچکی بمالید و شروع به چسباندن دیوارپوش‌های سنگی کنید. بهتر است چسب خود را همرنگ با سنگ تزئینی در بیاورید تا فاصله‌ها پر شوند. از میخ تثبیت نیز می‌توانید برای تنظیم نگهداشتن سنگ‌های تزئینی کمک بگیرید. کارخانه‌ها عموما درزگیری تولید میکنند و همراه با دیوارپوش‌های سنگی به فروش می‌رسانند. در آخر آن را درون آب‌پاش بریزید و روی سطح بپاشید.

Wall Plugs Termeh 7 1024x576 - انواع مختلف دیوارپوش

دیوارپوش آلومینیومی

دیوارپوش آلومینیومی مجموعه‌ای از قطعات کوچک آلومینیوم کامپوزیت است. این نوع دیوارپوش با کیفیت بالا و در رنگ و طرح‌های متفاوت تولید می‌شود. ضخامت قطعات آن ۴ میلی متر است و به راحتی می‌توان آن‌ها را با استفاده از چسبی قدرتمند که در پشت آن‌ها تعبیه شده است، به روی کلیه سطوح چسباند. به هنگام نصب دیوارپوش آلومینیومی، زیرسازی سطوح اهمیت زیادی دارد. اگر سطح مورد نظر صاف و صیقلی باشد، پانل‌های آلومینیومی مستقیم بر روی دیوار قرار می‌گیرند. در غیر این صورت ابتدا با کمک پروفیل امگا شکل زیرسازی صورت گرفته و بعد به نصب دیوارپوش می‌پردازیم.

Wall Plugs Termeh 8 1024x576 - انواع مختلف دیوارپوش

دیوارپوش نمدی

نوع دیگری از دیوارپوش‌ها، دیوارپوش‌های نمدی هستند. این مدل دیوارپوش را در طرح‌ها و رنگ‌های بسیار متنوعی می‌توانید خریداری کنید. دیوارپوش‌ نمدی با عایق کردن محیط در برابر صدا و حرارت بسیار کاربردی ظاهر می‌شود. اهمیت این موضوع برای اتاق کودکان دو چندان می‌شود. نمد بهترین گزینه برای حفظ دمای اتاق کودک شماست و خوابی پر از آرامش را برای او فراهم می‌کند. اکثر دیوارپوش‌های نمدی قابل شستشو هستند و می‌توان آن‌ها را بر روی سطوح مختلف مانند گچ، شیشه، سیمان و … نصب کرد. این نوع از دیوارپوش‌ها نسبت به نور مقاومند و زیبایی خود را از دست نمی‌دهند.

به طور کلی با توجه به هر بودجه و سلیقه‌ای می‌توانید انتخاب صحیحی برای محیط مورد نظر خود داشته باشید. امیدواریم این مطلب تا حدودی شما را با انواع دیوارپوش‌ها آشنا کرده باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شروع گفتگو
1
سلام اگه سوالی دارید با زدن روی شروع گفتگو و اتصال به واتساپ میتونید به راحتی از ما بپرسید