انواع کف‌پوش‌ها و تاثیر آن در دکوراسیون ساختمان

انواع کف‌پوش و تاثیر آن در دکوراسیون ساختمان

کف‌پوش‌ها انواع مختلفی دارند و برای پوشش کف اتاق را در بر می‌گیرند و کف اتاق چنان از اهمیت بالایی برخوردار است که آن را پایه اصلی اتاق می‌نامند. بسیاری از مهندسین معماری بر این باور هستند که دکوراسیون اتاق و یا هر فضای مورد نظر دیگری بر اساس کف اتاق صورت می‌گیرد. مثلا اگر می‌خواهید برای دیوارها از کاغذ دیواری با طرحی شلوغ استفاده کنید بهتر است برای کف‌پوش‌ها طرحی ساده و خلوت را انتخاب کنید تا تعادل در محیط برقرار شود.

یکی از مهم‌ترین عواملی که در انتخاب کف‌پوش باید به آن دقت شود الگوی رفت و آمدی آن مکان است. به عنوان مثال، اصولا در مکان‌های پر رفت و آمد از کف‌پوش‌های سخت و با دوام استفاده می‌کنند، در مقابل در جاهای کم رفت و آمد از کف‌پوش‌های تزیینی بهره می‌برند.

کف‌پوش‌ها با توجه به جنس در انواع مختلفی یافت می‌شوند. در نتیجه برای پوشش کف اتاق گزینه‌های متعددی جلوی شماست. شما می‌توانید با توجه به سلیقه و چیدمان مد نظرتان کف‌پوش مناسبی انتخاب کنید. همچنین بودجه‌ی شما یکی از عوامل تاثیرگذار در انتخاب کف‌پوش مورد‌ نظرتان است اما در کنار این مورد باید با توجه به فضایی که دارید مقاومت کف‌پوش انتخابیتان را بسنجید. به عنوان مثال باید دقت داشته باشید که این کف‌پوش را اگر برای فضای باز می‌خواهید باید دقت کنید که در مقابل نورخورشید مقاوم باشد.

در ادامه در جهت معرفی کف‌پوش‌ها به برخی از آنها و ویژگیشان می‌پردازیم:

2 3 1024x576 - انواع کف‌پوش‌ها و تاثیر آن در دکوراسیون ساختمان

کف‌پوش‌های چوبی یکی از محبوب‌ترین انواع کف‌پوش‌ها:

این دسته از کف‌پوش‌ها که به پارکت معروف‌ هستند از الوار‌های نازک و یک‌دست چوب بلوط، گردو، افرا و یا گردوی‌آمریکایی تشکیل شده‌اند. کف‌پوش‌های چوبی بسیار مقاوم هستند و زود فرسوده نمی‌شوند و به راحتی می‌توان آن‌ها را تمیز کرد. همچنین از معایب این کف‌پوش می‌توان به این مورد اشاره کرد که حرارت را درون‌ خود نگه نمی‌دارند در نتیجه برای فصل سرد مناسب نیستند.

3 3 1024x576 - انواع کف‌پوش‌ها و تاثیر آن در دکوراسیون ساختمان

کف‌پوش‌های لمینت:

این محصول از تخته‌های فیبری ضخیم ساخته شده‌اند. این کف‌پوش‌ها به اتاق چسبانده نمی‌شوند بلکه توسط شیار‌هایی که نام آن‌ها کلیک است و دور تا دور لمینت قرار دارد به صورت نر و ماده در یک‌دیگر قفل می‌شوند. در نصب این کف‌پوش‌ها از چسب استفاده نمی‌شود پس کف اتاق صدمه‌ای نمی‌بیند. کف‌پوش‌های لمینت عایق صدا و حرارت هستند، همچنین در برابر آب و اشیا نوک تیز نسبت به کف‌پوش‌های چوبی از مقاومت بیشتری برخوردار هستند. نصب آسان این کف‌پوش‌ها و همچنین قابلیت سریع کندنشان سبب محبوبیت این محصول شده‌است. انتقادی که درباره‌ی کف‌پوش‌های لمینت شده است این است که طرح‌های آن بسیار قدیمی و تکراری می‌باشند.

4 3 1024x576 - انواع کف‌پوش‌ها و تاثیر آن در دکوراسیون ساختمان

 کف‌پوش‌های سرامیکی از گران‌ترین انواع کف‌پوش‌ها:

این کف‌پوش‌ها که از جنس سرامیک و یا چینی هستند. به علت راحتی در شست‌وشو آن‌ها و تنوعی که در طرح و رنگ  دارند بسیار محبوب هستند. اما این محصول بسیار گران است و همچنین برای نشستن جای سفت و سختی می‌باشد که اصلا برای این امر توصیه نمی‌شود.

5 1024x576 - انواع کف‌پوش‌ها و تاثیر آن در دکوراسیون ساختمان

موکت کف‌پوشی مناسب برای تمام فصل‌ها:

موکت‌ها در انواع مختلف یکی از مرسوم‌ترین کف‌پوش‌هادر بین کف‌پوش‌های موجود است. ویژگی که این دسته از کف‌پوش‌ها دارند این است که می‌توانند با توجه به طرح و رنگی‌ که انتخاب می‌کنید خانه‌ی شما را بزرگ‌تر،گرم‌تر و شلوغ‌تر از آن چه هست نشان دهد.

موکت‌ها از ایمنی‌ بالایی برخوردار هستند، به عنوان مثال زمانی که کف پایتان خیس است مطمئن هستید روی آن زمین نمی‌خورید.

این‌ کف‌پوش جذاب در فصل زمستان گرم و در فصل تابستان خنک است و همچنین آنها عایق صدا نیز هستند. کف‌پوش‌های موکتی از انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار هستند و نگهداریشان آسان است. شما با حداقل‌ترین بودجه‌ای که دارید می‌توانید یک کف‌پوش‌ مناسب برای خانه‌ی خود تهیه کنید. به شما پیشنهاد می‌کنیم اگر به این دسته ازکف‌پوش‌ها علاقه دارید کف‌پوش‌های نمدی ترمه را از دست ندهید چرا که می‌توانند گزینه‌ی خوبی برای خانه‌یتان باشند.  

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شروع گفتگو
1
سلام اگه سوالی دارید با زدن روی شروع گفتگو و اتصال به واتساپ میتونید به راحتی از ما بپرسید